Uddannelse: Socialpædagog og psykoterapeut

I 2008 startede jeg min rådgivningsvirksomhed www.bivej.dk.

Den frihed der fulgte med at blive selvstændig gav mig samtidigt plads til at arbejde kreativt igen med malerier, fotos, børnebøger og meget andet - og som tiden er gået, har det grebet om sig.

Hvor bivej har været, og er, min personlige vej indenfor rådgivning, følger det kreative slet ikke vejen, men er gået på opdagelse "off-road" - hvor det fører hen, har jeg ingen anelse om, men jeg har tænkt mig at nyde turen!

Er du blevet interesseret, så kig også ind på min hjemmeside

www.off-road-art.dk,

Jeg har tegnet og leget med farvekombinationer lige så langt tilbage jeg kan huske. Fantasidyr, abstrakte mønstre og kvinder har fyldt mine papirark, lærreder og egne og andres bogomslag.

Farver og former og motiver med humor, relationer og glæde er den røde tråd i mine malerier.

Jeg har elsket at give slip og ladet blyanten og penslen selv fortælle sin historie og skabe maleriet. Når det lykkes at sætte fri og løsne op, kommer billedet til live. Det gror, og vokser videre af sig selv, og processen opleves som en rejse hvor eventyret venter forude. Jeg vil overraskes, tages med og tages imod.

Min lyst til at lege mig frem til det skæve, nærværende og overraskende, har ind imellem betydet, at jeg har måtte slippe et maleri, eller lade det hvile til vi kunne mødes igen.

Jeg har det sådan med et maleri, at det skal give mig lysten til at vende tilbage.

 

 

 

Steder jeg har udstillet:

Pianokompagniet på Borups Allé, København

Marguerite Vibys Plads på Frederiksberg

Geels Plads i Virum

Den integrerede Institution Eventyrhaven

Skov og Naturstyrelsen i København

Virum Fysioterapi

Psykiatrisk Hospital i Riisskov

Rohdes Cafe i Århus

Neonatalafdelingen i Viborg